Inspiratiebijeenkomsten: een ontdekkingsreis

De inspiratiebijeenkomsten worden één maal per seizoen georganiseerd door Flowouw, waarbij de natuur als bron wordt gebruikt. Flowouw bestaat uit een groep mensen die graag andere wegen willen verkennen dan de traditionele.

Ons leven is druk en vaak naar buiten gericht. Als we rustpunten inlassen, geven we ruimte aan een ontdekkingsreis naar binnen. Kunnen daaruit in ons dagelijks leven nieuwe tradities ontstaan? Denkwijzen die ons helpen het hoofd te bieden aan wat we tegenkomen op ons pad? Op een andere manier om te gaan met onszelf en alles om ons heen?

Iedereen is welkom dat voor zichzelf in alle rust te komen onderzoeken tijdens de bijeenkomsten die tevens worden ondersteund met passende live muziek.

Omdat er vele wegen naar binnen zijn, zal elke bijeenkomst een ander thema hebben. Bezoekers maken op die manier kennis met vele mogelijkheden en kunnen ervaren welke daarvan het beste bij hen past.

Flowouw is afhankelijk van giften. Om de bijeenkomsten laagdrempelig te houden, zal geen entree worden gevraagd. Om toch de noodzakelijke kosten te kunnen dekken, vragen wij de bezoekers om naar vermogen hun steentje bij te dragen via de giftenbox achter in het Koningskerkje.

We wensen iedereen veel inspiratie!