1 maart 2020 – Robert Derksen met “Rugzak”

Op zondag 1 maart zal Robert Derksen ons een spiegel voorhouden en ons laten kijken naar onze eigen rugzak.

“Wat een fantastische show met diepgang en humor. Mijn hart is geraakt.”

“Zo eerlijk, open, puur en onze neus op de feiten drukkend vertel jij je verhaal. Door de tijd heen. Door barrières heen. Een reis naar het hart.” 

Robert Derksen

Robert Derksen was als side-kick bij diverse radioprogramma’s te horen, als acteur meerdere keren te zien op tv, maar je kunt hem vooral ervaren als cabaretier. Robert is ontwapenend en voelt zich duidelijk thuis op het podium. Deze verhalende cabaretier is zeer persoonlijk en brengt een bijzonder verhaal dat hij afwisselt met ontroerende gedichten.

Een rugzak vol meningen…

In ‘Rugzak’ komt apostel Petrus terug om de mensen te helpen. Hij begrijpt na 2000 jaar eindelijk de ware boodschap van Yeshua. Petrus is een late leerling. Hij confronteert, danst, imiteert en laat je heel hard lachen… en hij komt iets rechtzetten. En hoe! Hij vertelt dat veel mensen hun mening en keuzes laten afhangen van anderen.

Robert is hierin hét voorbeeld van hoe het niet moet. Om zijn ouders tevreden te stellen, kiest hij voor een veilige baan in het onderwijs, maar dat loopt helemaal uit de hand en bereikt zijn dieptepunt. Hij heeft zelfs een relatie met een vrouw waarvan hij zeker weet dat zijn ouders haar erg leuk vinden. Nou hij nog. Zijn rugzak zit vol met meningen die niet van hem zijn. Daarom zit hij bij een therapeut, om van zijn rugzak af te komen.

Deze bevlogen cabaretier wordt geprezen om zijn eigenheid en pure, unieke stijl op het podium. Zijn nieuwste cabaretshow ‘Rugzak’ is een mix van cabaret, theater en kleinkunst en net als zijn vorige voorstellingen een boeiende combinatie van veel humor en diepgang. Na het zien van ‘Rugzak’ wil je nog maar één ding: Je rugzak, die vol zit met meningen van anderen, achter je laten en je eigen hart gaan volgen!

Kijkwijzertip: Deze voorstelling is zeer geschikt voor mensen die meer willen dan heel hard lachen.

  • Waar?: Koningskerkje Vierlingsbeek
  • Hoe laat?: van 10.30 tot 12.00 uur
  • Wanneer?: zondag 1 maart

Meer informatie over Robert Derksen?: